خوش آمديد!
10:18 پنج شنبه 20 اسفند ماه ، 1388

قیمت رم دوباره افزایش پیدا کرد

پس از یک رکود یک هفته ای در قیمت رم طبق پیش بینی کارشناسان این مرکز مبنی بر سوری بودن پایین آمدن قیمت رم دوبار با یک جهش سریع به روزهای اوج قیمت نزدیک می شود . شایان ذکر در هفته آینده شاهد افزایش قیمت قطعاتی همچون هارد و سی پی یو خواهیم بود بارزترین عامل موثر در مورد افزایش قیمتها کم شدن میزان واردات در این روزها و رو به اتمانی موجودی  انبار عاملان فروش می باشد. این در حالی است که نزدیک شدن به ژانویه و تعطیل شدن شرکتهای برخی از مارکهای معتبر احتمال دگردیسی در قیمتها ی قطعاتی همچون دی وی دی رایتر - مادربورد - کارت گرافیک و... نیز وجود دارد.

نوت بوک dell 1545 نیز کمیاب شده است . با توجه محدود بودن این نوت بوک در این مرکز از متقاضیان خواهشمند است با بخش فروش هماهنگی فر مایند.

 

جمعه، 20 آذر ماه ، 1388
بازديد:69 بار

قطعات

قيمت رم  در بازار ايران در حال كاهش مي باشد . در حالي كه در بازارهاي جهاني تغييرات محسوسي ديده نشده است .  برخي از كارشناسان بر اين باورند كه شركتهاي توليد كننده رم با ايجاد يك كنسرسيوم داخلي قيمت رم را در حدي نگه مي دارند كه زيان سال 2008 جبران گردد با توجه به تفاوت قيمتي كم رمهاي DDR IIو DDR III گرايش مصرف كننده به سمت DDR III بيشتر شده و  كم شدن تقاضا و پايين آمدن قيمت مادربور با ساپورت DDRIII باعث گرديده قيمت رم DDR II كاهش يابد. پيشنهاد كارشناسان اين مركز براي كاربران نيمه حرفه اي مادربورد GIGABYTE P43TUD3L يا GIGABYTE P45TUD3L مي باشد كه اين روزها آواژنگ تخفيفات ويژه ا ي را براي اين محصولات در نظر گرفته است.

 مونيتور

مونيتورهاي AOC  سري  20 و 22 اينچ

-كنتراست 1:60000

- FINGER TOUCH

- FULL HD

- OFF TIMER

- HUB USB

- گارانتي ماديران

 مونيتور 20 اينج AOC به قيمت مصرف كننده : 1690000 ريال و 22 اينچ AOC به قيمت : 2050000 ريال عرضه مي گردد. قابل ذكر است قيمتهاي  فوق براي همكاران محترم  داراي تخفيف ويژه مي باشد.

 

نوت بوك

نوت بوكهاي جديد SONY , DELL رسيد

از مدلهاي SONY  ميتوان به مدل SONY AW 190   با امكانات

 CPU 2.26- RAM 3GB-VGA 9600GT GEFORCE - H.D.D 320GB - LCD 18" - BLU RAY READ&WRITE 

TV TUNER INTERNAL & EXTENAL -  FINGER PRINT - MADE IN USA

يكسال گارانتي ايران

قيمت مصرف كننده : 13800000 ريال

 

 

سه شنبه، 17 آذر ماه ، 1388
بازديد:59 بار

افتخاري ديگر براي رايانه وليعصر (عج)

انتخاب رايانه وليعصر (عج) به عنوان  برترين  غرفه سخت افزار  براي دومين سال پياپي در نمايشگاه كامپيوتر گيلان

مجموعه رايانه وليعصر (عج) اين موفقيت را مديون همكاري و همياري شما مشتريان عزيز  دانسته و اميدوار است بتواند خدمات شايسته اي را در آينده به شما ارايه داده و درجهت ارتقاي صنعت انفورماتيك گيلان قدمهاي موثري را بر دارد.

چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388
بازديد:79 بار
 

چگونه سهم بيشتري از بازار را به خود اختصاص دهيم؟

1.    روشي تحت عنوان فروش برق آسا نداريم. موارد استثنا و فروشهاي شانسي را جزئي از فرآيند فروش به حساب نياوريم.

2.       مشخصات محصول براي مشتري مهم نيست بلكه آنچه از خريد محصول عايدش مي شود اهميت دارد آنها را توضيح دهيد.  مشتري هنگام خريد تلويزيون مارك آن را خريداري نمي كند بلكه تفريح، راحتي، پرستيژ و ... را مي خرد.

3.       مطمئن باشيد از مشتري عاقل‌تر نيستيد پس بهتر است نقش آنها را نيز بازي نكنيد. نگاه عاقلانه و از بالا به پائين در هنگام فروش يعني شكست فروش و يا آخرين فروش .

                                                                                                                                      ( بر روي ادامه >> كليك كنيد )

دوشنبه، 18 آبان ماه ، 1388
بازديد:67 بار
نظرسنجی
شما كدام مادربورد را انتخاب ميكنيد؟؟؟

GIGABYTE
ASUS
FOXCONN
ABIT
MSI



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 71
نظرات : 1
ورود به سایت
نام کاربری

رمز عبور

کد امنیتی: کد امنیتی
محل تايپ كد امنيتي

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امكانات مخصوص كاربران استفاده نمائيد .
برترین مطلب روز
تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است .